Over ons

Hotel Robots Nederland verwelkomt u!

Hotel Robots Nederland maakt deel uit van C-DEVICE.

Bedrijven en organisaties implementeren steeds meer geavanceerde technologie in hun bedrijfsvoering. Dit is waar C-DEVICE inkomt met innovatieve oplossingen en top service op het gebied van toegangscontrole, communicatie en dataverwerking voor zowel de zakelijke als industriële markt. Met een gunstig gelegen vestiging in Diemen/Amsterdam en Utrecht zijn wij instaat om een excellente service aan te bieden aan al onze klanten. Wij beperken ons niet slechts tot het verlenen van diensten op regionaal niveau, maar zijn ook instaat om internationaal gepaste totaaloplossingen te leveren met hoge standaarden. Het ligt in de bedoeling het leven van de klant efficiënter, veiliger, comfortabel en leuker te maken. 

C-DEVICE heeft meer dan 15 jaar ervaring en kennis als het gaat om het aanbrengen van installaties in de combinaties van camerasystemen, datatechnologie en ICT-oplossingen. Wij bieden een uitstekende service dat voornamelijk gericht is op kantoorgebouwen, hospitalities, mediabedrijven en de broadcast industrie. Speciaal voor hotels hebben wij gepaste maatwerkoplossingen die de toegangscontrole, dataherkenning en -analyse op peil houdt.

C-DEVICE – DATA TECHNOLOGIE strekt zich tot:

• Spraakherkenning
• Taalherkenning
• Audioherkenning
• Tekstherkenning
• Beeldherkenning
• Gezichtsherkenning
• Documentherkenning

Met onze Robots hebben wij ons stempel gedrukt op het gebied van marketing- en communicatiediensten met name bij hotels. 

De specialisatie van C-DEVICE gaat verder door uiteenlopende (portable) totaaloplossingen met ID readers, camerabeveiliging en ICT met robotica producten en  support. De focus van de onderneming is gericht op de nieuwste data(communicatie)technieken waarbij er gelet wordt op snelle, simpele en efficiënte communicatie verwerking. Dit om tijd te besparen en een bevordering te brengen in de verwerving van informatie. 

C-DEVICE staat garant voor kwaliteit, service, snelheid en betrouwbaarheid en het leveren van uitsluitend A-merk producten. U kunt te allen tijde een beroep doen op onze service afdeling die u altijd te woord staat. 

Wij bieden u de volgende diensten aan: robotica marketingoplossingen vanaf het ontwerp, leveren en installeren tot opleveren en beheer van complete systemen. Het doel is producten en diensten te creëeren die u meer omzet met vaste klanten leveren en waarde voor uw klanten.
Als dienstverlener bieden wij u ook de nodige service en support bij alle systemen die u via ons aanschaft.
Neemt u vrijblijvend contact met ons op om meer te weten over onze robot producten of als u opzoek bent naar specifieke. Wij staan open voor uw suggesties, vragen, opmerkingen als ook feedback, mailt u ons gerust!

Onverslaanbaar maken wij het waar, C-DEVICE!

 

Bots to boost your life!

Hotelrobots ontwerpt en ontwikkelt intelligente robotten die het leven van mensen aangenamer maakt.

Elk Hotelrobot heeft tot doel meer zorg, meer kwaliteit, meer comfort toe te voegen aan het dagelijkse leven van iedereen.

Elke mens is uniek en heeft unieke behoeften. Voor elke mens maakt Zorabots het verschil, met assistentie en zorg op maat.