Dankzij de Hotel Robot’s hun software zijn deze robots de perfecte Maître d’hôtel.

Wil je je gasten in het hotel of op je conferentie op een spraakmakende manier verwelkomen? Met zijn unieke software zorgt Mario voor een onvergetelijke ervaring! De robot neemt ook (een deel van) je presentatie uit handen. Verhoog de impact van je powerpointpresentatie en schakel Mario’s software in. Hij vertelt jouw verhaal in geuren en kleuren. Heb je een fantastisch idee om de robot in te schakelen op je bedrijfsfeest? Neem contact met ons op en wij programmeren hem volledig op maat. Tijdens je vakantie op hotel is Pepper dag en nacht beschikbaar om je te helpen of de weg te wijzen. De fitnessruimte, het zwembad, het restaurant… De robot begeleidt je tot waar je wil zijn. De robot heet de genodigden voor je congres persoonlijk welkom. Hij toont wat er op het programma staat en begeleidt je naar de juiste zaal en je plaats. Wedden dat ook Peppers software een van de meest besproken onderwerpen wordt op de conferentie?

 

N

De robot kan de gasten op een vriendelijke manier verwelkomen de robot spreekt vriendelijk naar de klant en spreekt erg duidelijk door de 4 richtbare microfoons.

N

De robot zorgt voor een unieke ervaring bij de hotel klanten want robots zie je bijna nooit dus als je dit als hotel hebt heb je een unique selling point.

N

Een robot is dag en nacht beschikbaar dus het is een voordeel voor een hotel want dan hebben ze minder personeel nodig omdat de robot hun merendeels vervangt.

N

Met behulp van een app kan je zien wat de robot ziet dus als er dan problemen zijn bij de balie van een hotel kan je met behulp van de app precies zien wat er gebeurt en stel dat de beveiligers via de app kunnen zien dat er wat gebeurt kunnen ze daarop reageren.

N

Door de sensoren van de robot heeft de robot een perfect beeld van de omgeving.

N

Een robot is dag en nacht beschikbaar dus het is een voordeel voor een hotel want dan hebben ze minder personeel nodig omdat de robot hun merendeels vervangt.

N

Je kan de robot inschakelen om bijvoorbeeld bij de kinderopvang te plaatsen want de robot kan dansen op muziek en de robot kan verhalen vertellen aan kinderen en daardoor geeft het een speciaal kenmerk aan het hotel.

N

De robot heeft alle geduld dus als er vervelende klanten zijn die zich boos maken reageert de robot kalm en vriendelijk in alle situaties terwijl mensen misschien wel boos terug gaan reageren en voor problemen zorgen.

N

De robot is actief dus zou bijvoorbeeld de ouderen kunnen helpen met een middag bewegen in het zwembad want de robot kan oefeningen voor doen.

N

Het voordeel voor hotel gasten is dat deze robot altijd beschikbaar is dus je kan altijd alles aan de robot vragen.

N

Het hotel zou de robots kunnen verhuren waardoor ze het geld terugverdienen wat ze aan de robot hebben uitgegeven. En als het hotel de robots verhuurd hebben ze weer iets unieks wat andere hotels niet hebben.